Tájékoztatunk, hogy a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie-kat) használunk az oldalon. Adatkezelési tájékoztatónkban részletesen elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Rólunk

Patkós Alexandra

sminktetováló specialista, arcművész

A Patkós Alexandra Exclusive Beauty tulajdonosa
Az Alexandra Academy alapítója és vezető oktatója
Az Alexandra sminktetováló márka tulajdonosa

Patkós Alexandra különleges stílusérzéke és egyedi látásmódja sokakat magával ragad. Magyarország legnagyobb sminktetoválás oktatásával foglalkozó vállalkozását vezeti, emellett kellékek, gépek és kiegészítők nagykereskedelmével is foglalkozik. Szalonjában, Magyarország legnagyobb Arcművész sminktetováló csapata dolgozik. Ő egy személyben sminktetováló mester, vállalatvezető, oktató és üzletasszony. Korábban hosszú évekig dolgozott kozmetikusként, fodrászként, sminkesként. Ennek köszönhetően otthonosan mozog a nők világában, tökéletesen átlátja a sminktetoválók és a szépségápolással foglalkozó kolléganők igényeit, ismeri céljaikat, vágyaikat. Saját sikerei révén tudja, hogy mennyi minden múlik a részleteken. Saját munkaruha kollekciójának bevezetésével célja, hogy ne csak a szalonok és a munkák legyenek exclusive minőségűek és divatosak, de maguk a sminktetoválók, illetve szépségipari szakemberek is megtalálják az igényeikhez leginkább passzoló, kényelmes, ugyanakkor elegáns, munkahelyi viseletüket.

Dress Code by Alexandra ruhakollekció SZÉPÍTÉSZEK számára

Sminktetoválóknak, szépségápolással foglalkozó szakembereknek álmodta meg Patkós Alexandra saját, különleges és minden igényt kielégítő munkaruha kollekcióját. Ha valaki, akkor Ő tudja, hogy egy exkluzív szolgáltatás biztosítása közben is fontos, hogy a sminktetováló/szépségszakember csinos, elegáns, ápolt legyen, ugyanakkor ruházatának kényelme, könnyen kezelhetősége is nagyon fontos szempont.

Miért lehet szükséged erre a kollekcióra?

Hitelesség

Ha jól érzed magad a bőrödben, akkor azt is sugározod ki, így a Dress Code by Alexandra kollekció darabjainak viselésével a pozitív kisugárzásod és elhivatottságod is erősebb lesz a vendégeid felé. Kényelmes, ugyanakkor csinos outfitekben dolgozhatsz, amelyek jól mutatnak a KÜLÖNBÖZŐ NŐI ALAKTÍPUSOKON!

„Nincs semmim, amit felvegyek!”

Tudhatod, hogy szépségápolással foglalkozó szakemberként időd nagy részét a munkahelyeden, a szalonodban töltöd. Fontos tehát, hogy jó minőségű anyagokból, könnyen variálható és tervezhető szettekben tudd végezni munkád és közben a divatot se kelljen mellőznöd.

Kényelem, praktikum vagy elegancia?

Jó hírünk van, nem kell választanod! Kellemes, kényelmes, praktikus, elegáns, ugyanakkor remekül variálható darabokat kínál a Dress Code by Alexandra kollekció, amelyben bárki megtalálja a hozzá illő, tökéletes munkaruházatot.

Hangulatodnak megfelelő stílus…

Mivel a kollekció darabjai a divatot is követik, ezért munkádban is követheted a napi hangulatodat és annak megfelelően variálhatod a különböző darabokat.

Most minden kívánságod teljesül!

Munkád során nemcsak a vendégeid lesznek gyönyörűek, hanem Te is elegáns, kimondottan szépségápolási szakemberek részére megálmodott kollekcióban várhatod őket!

Régi és új ötvözete…

Ha szereted meglévő darabjaidat, azokat könnyedén tudod összeválogatni a Dress Code stílussal.

Stílusra és testalkatra tervezve!

Tudjuk, hogy a nők mennyire színesek és sokfélék. Éppen ezért gondoltunk mindenkire, hiszen a stílus és jó megjelenés mindenkinek jár.

Profizmus!

Neked milyen érzés egy rangos légitársaság repülőjén a jólöltözött stewardess csapatra nézni? Vendégeid is pont ezt az érzést fogják megtapasztalni, ha a társaságodban lesznek.

Klasszikus és elegáns alapanyagok.

Fontos vendéget vársz? Élvezed a mindennapi luxust? Kollekciónkban olyan darabokat is találsz, amelyeket eddig soha nem kínált a szépségipar!

Öltözz a szalonodhoz!

Unod már a fehér egyformaságát? Válassz szalonod színvilágához passzoló ruhadarabokat a Dress Code kollekcióból és akár variáld őket színben és fazonban.

Itt még nincs vége az előnyöknek!

 

Eljött az idő, amikor már nem kell minden áldott nap két féle szettet magaddal hurcolnod a munkába! A 2in1 kollekció darabjait viselheted az utcán, plázában, munkába menet éppúgy, mint a szalonodban, megtisztelve magadat és vendégeidet is, kifogástalan, stílusos megjelenéseddel.

 

Szerezd meg az elsők között!