Tájékoztatunk, hogy a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie-kat) használunk az oldalon. Adatkezelési tájékoztatónkban részletesen elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Termékek Menü

Jelentkezz tesztelőnek

 

 

A munkaruha az, amiben dolgozol, a szalondressz azzá tesz, aki lenni szeretnél!

 

 

JELENTKEZZ TESZTELŐNEK!

Szeretnél olyan munkaruhát viselni, amiben az utcán is bátran megjelenhetsz? Ami kényelmes és könnyen kezelhető, ugyanakkor stílusos és elegáns?

Köszöntünk a Dress Code by Aleandra Patkós világában!

A Dress Code ruhamárkát szépségápolással foglalkozó szakembereknek álmodta meg Patkós Alexandra sminktetováló mester. A kollekció olyan szakemberek számára lett tervezve, akiknek egyaránt fontos a csinos, elegáns megjelenés valamint a ruházat kényelme. A Dress Code szépítész munkaruhaként született, viszont a darabjait úgy terveztük meg, hogy azok utcai ruhaként is kiválóan funkcionálnak. Ha szereted a stílusos ruhákat, a legjobb helyen vagy!

 

 

JELENTKEZZ TESZTELŐNEK!

Tapasztald meg a Dress Code stílusos eleganciáját ingyen!

Viseld a ruhát munka közben és utcán, majd oszd meg velünk a tapasztalataidat!

Piacra dobás előtt szeretnénk alaposan letesztelni a termékeinket, hogy tudjuk, mi az, amin esetleg javítanunk kell. Segítenél nekünk ebben?

Véleményemért cserébe szívesen tesztelek ingyen!

 
 

A tesztelők kiválasztása két gyors fordulóban történik.

A kiválasztott jelentkezők számára díjmentesen biztosítunk egy méretben és stílusban passzoló ruhadarabot, amiről meg kell osztania velünk a viselés közben szerzett tapasztalatait.