Tájékoztatunk, hogy a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie-kat) használunk az oldalon. Adatkezelési tájékoztatónkban részletesen elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Termékek Menü

Több, mint egy munkaruha!

Több, mint egy munkaruha! 2018 különleges év, hiszen az igényesség egy új dimenziója született meg. A Dress Code sokkal inkább divatmárka, elsősorban szépségszakembereknek.

Olyan elhívatott nőknek tervezzük, akik arra tették fel az életüket, hogy másokat szebbé és elégedettebbé varázsoljanak. Velük is kell törődni valakinek, különleges, egyedi kollekciónk pontosan ezért született meg. Hogy törődjünk, feltöltsünk és ragyogtassunk!

A klasszikus fazonok az egyszerű, de nagyszerű, örök darabok, amelyek remekül variálhatók akár a meglévő munkaruhákkal is. A ruhatárfrissítés minden nőnek örömet okoz, itt a remek alkalom erre!

Az Alexandra Collecion rafinált, különleges szabásvonalú és vonalvezetésű szettjei már a 2018-as divat trendeket követik. Ha szeretnél igazán trendi lenni, akkor válogass kedvedre!

A 2IN1 kategória leegyszerűsíti az életedet, hiszen ezek a viseletek kiválóan alkalmasak utcai és szalon viseletre egyaránt. Viseld őket különféle élethelyzetekben, hiszen ezek a darabok sem a szekrénynek készülnek. Használni, szeretni fogod őket, hiszen stílust közvetítenek.

Variáld kedvedre ezeket a nagyszerű összeállításokat!