Tájékoztatunk, hogy a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie-kat) használunk az oldalon. Adatkezelési tájékoztatónkban részletesen elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Termékek Menü

A Salondress, nem márka, hanem fogalom a szépségszakemberek divatjában!

A Salondress, nem márka, hanem fogalom a szépségszakemberek divatjában! Magyarok álmodták meg a munkaruhák új generációját, az utcán is viselhető új kollekciót, amelyet divatmanager és ruhatervező segítségével hívott életre elsősorban, de nem kizárólag szépségápolással foglalkozó hölgyeknek Patkós Alexandra. A legfőbb cél az volt, hogy a szakmában dolgozóknak munkájuk során ne kelljen választani a kényelem és az esztétikum között.

Egyre több az olyan szépségszalon, ahol luxusszolgáltatást nyújtanak, de sok esetben az ott dolgozók ruházata nem közvetíti azt, ami a munkájuk minősége, szalonjuk stílusa megkívánna. A kis szériás ruhákat kimondottan szépségszakembereknek álmodtuk meg, figyelembe véve az igényeiket. Az általunk tervezett Salondressek nem csak munkaruhák, ez kifejezetten divatmárka Szépítészek részére, amely a szalonban és azon kívül is bátran hordható.
A Salondressek egyedülállók, hiszen a divatos, egyedileg tervezett, kisszériás gyártásban készült, kiváló minőségű ruhadarabok, amelyek nem a klasszikus munkaruha elvén készültek. Viselhetők az utcán is, hiszen nem kizárólag a fehér színben gondolkodtunk: a darabok változatos árnyalatokban elérhetők. Cél volt az is, hogy a szépségápolással foglalkozó hölgyeknek nemcsak a munkába menet és jövet legyen lehetősége divatosan öltözködni, hanem munka közben is divatosak legyenek.
A tapasztalatok szerint sokan nem elégedettek az öltözetükkel, az új kollekció darabjai ellenben annyira szépek és minőségiek, hogy nemcsak a meglévő munkaruhákkal, hanem a normál ruhatár elemeivel is kombinálhatóak. 
Több olyan darabot is terveztünk, amely túlmutat a munkaruha fogalmán, követi a divatot, tökéletesen alkalmas mind a szalonban, mind az utcán történő viseletre. Ezt abból is látjuk, hogy civil hölgyektől is kapunk megkereséseket, így egyre nagyobb az igény a kis szériás, egyedi tervezésű ruhákra.
Új anyagokkal, színekkel és rafinált szabásmegoldásokkal újítunk, élvezve azt, hogy stílust és minőséget adhatunk azok számára, akik mások szebbé tételére tették fel életüket. Valakinek ugyanis velük is törődnie kell.
Van a munkaruha és van a SALONDRESS. A munkaruhának kényelmesnek kell lennie, de a Salondress emellett csinos és elegáns is, így közvetíti a szépséget, az ápoltságot. Bár a szépségszakemberek szívesen vásárolnak és hordanak újabb, előnyös darabokat, a hagyomány rabjai és a munkában hordott klasszikus ruhaneműk már nincsenek összhangban a sok esetben luxusszínvonalú szalonjukkal. 
A Salondress öltözékek kifinomultak és elegánsak, a szépségszakember is könnyebben érezheti magát nőiesnek és élvezheti a változatosságot. Fontos, hogy könnyedén variálható szettek legyenek, hogy megszűnjön a ”Ma mit vegyek fel?” probléma.
A ruhák anyaga és szabása össze sem hasonlítható a fastfashion és a távol-keleti gyártások színvonalával. Ennek tükrében áraik is változatosak, ahogy a kínálat is. A kollekcióban az egyszerűbb fazonú és vonalvezetésű daraboktól egészen a divattervező által megálmodott életérzést sugalló öltözékek megtalálhatók.
Lehet vásárolni komplett szetteket, de akár egyesével is elérhetőek a kollekció darabjai. Bízunk és hiszünk is benne, hogy mindenki megtalálja nálunk az egyéniségéhez illő viseleteket. Mivel mi magunk is a szépségszakmában dolgozunk és igényeljük a változatosságot, úgy a vásárlóink is értékelni fogják, hogy a kollekció darabjai folyamatosan bővülnek, és mindig kínálunk szezonnak megfelelő újabb darabokat is.