Tájékoztatunk, hogy a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie-kat) használunk az oldalon. Adatkezelési tájékoztatónkban részletesen elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek, Blog

Hírek, Blog

A Salondress, nem márka, hanem fogalom a szépségszakemberek divatjában! Magyarok álmodták meg a munkaruhák új generációját, az utcán is viselhető új kollekciót, amelyet divatmanager és ruhatervező segítségével hívott életre elsősorban, de nem kizárólag szépségápolással foglalkozó hölgyeknek Patkós Alexandra. A legfőbb cél az volt, hogy a szakmában dolgozóknak munkájuk során ne kelljen választani a kényelem és az esztétikum között.
Több, mint egy munkaruha! 2018 különleges év, hiszen az igényesség egy új dimenziója született meg. A Dress Code sokkal inkább divatmárka, elsősorban szépségszakembereknek.
Egyszer volt, hol nem volt, avagy, egy márka születése Beszélgetések és szófoszlányok, igényfelmérés és példaképkeresés, karizma és varázslat. Talán így lehetne leírni röviden, hogy hogyan jött a Dress Code ötlete.