Tájékoztatunk, hogy a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie-kat) használunk az oldalon. Adatkezelési tájékoztatónkban részletesen elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Termékek Menü

Egyszer volt, hol nem volt, avagy, egy márka születése

Egyszer volt, hol nem volt, avagy, egy márka születése Beszélgetések és szófoszlányok, igényfelmérés és példaképkeresés, karizma és varázslat. Talán így lehetne leírni röviden, hogy hogyan jött a Dress Code ötlete.

Patkós Alexandra nem csak a sminktetováló művészetével, egyedi látásmódjával, oktatási rendszerével, kiemelkedő üzleti érzékével és páratlan empátiájával emelkedik ki a magyar sminktetováló mesterek közül. Egyedi stílusérzése legendás, szalonja és munkakörnyezete éppoly kifinomult, mint öltözködése, kiegészítői és természetesen a munkái.

A ruhákat, amelyeket választ, nem csak hordja, hanem viseli. Két szó csak, amelyek szinonimák, a tartalom azonban mégis mennyire más…

Alexandra sas szeme, amely minden apró részletre odafigyel, nem tudta nem észrevenni, hogy a sminktetoválók a technikákban egyre kifinomultabbak, szalonjuk ízléses, vendégkörük válogatott, azonban a megjelenésük nem teljesen tükrözi hitvallásukat és igényességüket. Napi viseleteiket gondosan, de egyre kisebb lelkesedéssel választják ki. Kísérti őket a „mit vegyek fel amíg munkába érek, és mit viseljek a szalonomban” problémakör.

Végül döntenek és reggel elindulnak a kiválasztott ruhadarabban, majd átöltöznek a klasszikus fehérbe. Unalmas ez a póló, nadrág viselet, de ez van, ezt kell szeretni. Nem a ruha teszi az embert, gondolja a szakember, és ez így is van. A kisugárzás viszont belülről fakad! A Dress Code ruhák egyik titka ebben rejlik. Bizonyos darabjai az utcán is bátran felvehetők, így, ha nem akar, nem kell napi kétszer átöltözni és a különleges színek, anyagok, valamint a rafinált szabásvonalnak köszönhetően a munkaruhák a szalon színéivel, a szépítész szakember egyéniségével is szinkronba kerülnek. Így erősebb a kisugárzás és a szépségszakember jobban érzi magát a bőrében. Ebben az esetben biztosan nem dolgozunk hiába!